SKOGLUND: Den enda rimliga serieindelningen

Henrik Skoglund

Mejl: henrik@hockeystaden.se Twitter: @hockeystaden

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Sven skriver:

    När förbundet så tydligt skriver ”sportsligt kvalificerade” om lagen som kommer med till hockeyettan kan man tänka sig att de har planer på en lite hårdare prövning av ekonomin och de kan kanske gälla för Hockeyallsvenskan också. Så jag skulle inte spika indelningen ännu. Ett lag kan komma ner från Hockeyallsvenskan och några lag kan ev också skickas ner till Hockeytvåan precis som Haninge förra säsongen. I så fall är det Wings och Grästorp som står först på tur att komma upp och de är ju vana vid Hockeyettan så det kan de klara även med kort varsel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *