Site icon hockeystaden.se

Tobias Sandberg har bestämt sig

Tobias Sandberg Foto: Marcus Vilson | Vilson Media

Det har dröjt ett tag. Men under fredagen meddelade Mariestad att målvakten Tobias Sandberg fortsätter i klubben ytterligare en säsong.

Det var för en månad sedan som hockeystaden.se kunde berätta att Tobias Sandberg bestämt sig för en fortsättning i Mariestad. Att något var klart förnekades då av sportchefen Carl Johanson.
— Det stämmer inte, Vi för en dialog och jag hoppas den går åt rätt håll inom de närmaste veckorna, berättade han då.

Men idag blev det klart att Sandberg stannar i Mariestad för en femte säsong. Men att något varit klart sedan tidigare stämmer inte berättar han för klubbens hemsida.
— Det blev klart att jag stannar igår. Trots att flera trodde det var klart innan så var det inte klart förrän dess faktiskt. Men nu är det klart att det blir ett år till i alla fall.

27-åringen har under flera säsonger tillhört den absoluta toppen av målvakter i Hockeyettan och sportchefen Johansson är så klart nöjd över att få behålla sin guldklimp.
— I och med Tobias är vi klara med målvaktssidan. Tobias är en av ettans bästa målvakter och en enorm tävlingskille. I kombination med nyförvärvet Isac Ohlsson har vi ett riktigt starkt målvaktspar 21/22, säger han.

Exit mobile version