Site icon hockeystaden.se

Här tränar Thörnberg och Ullström med nytt lag

Martin Thörnberg och David Ullström. Foto: Läsarbild

Mängder av spelare saknar kontrakt inför säsongen 20/21. Två av dessa är Martin Thörnberg och David Ullström. Under söndagskvällen var de på is med division 4-laget Black Wings HC.

Tillsammans har de sex SM-guld och över 1 000 matcher på absolut högsta nivå i hockeyvärlden. Under söndagskvällen hörde flera läsare av sig till hockeystaden.se och berättade att David Ullström och Martin Thörnberg var på is med division 4-laget Black Wings HC i en av Husqvarna Gardens hallar.

Marcus Lyck från Black Wings HC bekräftar att stjärnorna tränade med laget när hockeystaden.se når honom.
— Det stämmer att vi fick in lite spetskompetens på dagens träning. Det var häftig för alla i vår trupp att få träna tillsammans med spelare vi i vanliga fall bara ser på tv när de spelar.
— Vi är i uppstarten av vår säsong och frågade om dom ville vara med, vilket var sjukt kul.

David Ullström inledde den förra säsongen i KHL för Dinamo Riga, men där blev det bara elva matcher innan han drog vidare till Schweiz och Biel-Bienne. I nuläget är det oklart var 31-åringen spelar den kommande säsongen. Martin Thörnberg är i samma läge. HV-ikonen har inte hittat någon ny klubb ännu.

Är det aktuellt att någon av dem spelar med er i vinter?
— Nej, det känns som dom har högre ambitioner än division 4. Men skulle någon vilja spela så säger vi ju inte nej, men tacksamt att dom kom hit och tränade. Häftigt för alla oss som fick vara med idag, säger Marcus Lyck.

Marcus Lyck berättar att ingenting är bestämt huruvida HV-ikonerna ska vara med på fler träningar framöver, men säger:
— Det var fantastiskt att ha med dem, så vill de köra så är de mer än välkomna.

Exit mobile version