Site icon hockeystaden.se

Målvakten höll löftet – gör som Nils Höglander

Här gör Anton Svensson en “Zorro” – eller tre. Foto: Instagram och Henrik Skoglund

För några veckor sedan visade han upp sina skills som hårdskjutande powerplayspecialist. Sedan utlovade målvakten Anton Svensson en film med sina Zorro-moves. Mycket riktigt dök det upp en sådan på Instagram häromdagen.

Det var när hockeystaden.se intervjuade målvakten Anton Svensson för en tid sedan som ämnet gled in på hans Instagram-video där han visade upp ett synnerligen vasst skott.
— När “Stass” (Stefan Elvenes) kom till Jonstorp, då ringde han och frågade om jag skulle spela. “Ska jag spela så ska jag vara utespelare”, sa jag till honom. Där var jag trött på ishockey egentligen och ville spela ute för att jag tycker det är roligt, berättade Anton Svensson då.

Han höll sig dock kvar i målet och har tre säsonger bakom sig i Hockeyettan, en för Dalen och två för Troja. Häromdagen blev det klart att han inte skulle bli kvar i Ljungby. Var han tar vägen härnäst är oklart, men han slipar i alla fall på sina offensiva färdigheter. I intervjun här på sajten gav han ett löfte, en så kallad cliffhanger.
— Jag tycker att det är roligt att spela med pucken och har väl en liten känsla för det och hade gärna spelat i ett PP. Jag tycker att det är roligt och lattja lite. Jag får se om jag ska bjuda på något mer, jag kanske lägger upp mina Zorro-skills härnäst…

Häromdagen kom det upp tre videos på Instagram som visar att Anton Svensson även kan använda målvaktsklubban till att lägga in pucken på Nils Höglander-vis.

Exit mobile version