Site icon hockeystaden.se

Nu lanseras Hockeystaden premium unlocked

Istället för att låsa in material bakom en betalvägg kommer det även fortsättningsvis gå att läsa alla artiklar här på hockeystaden.se utan inloggning. Men premium-materialet kommer förses med en påminnelse som ska ses som en rekommendation om att betala sin prenumerationsavgift – om man inte redan gjort det.

Som ni märkt den senaste tiden så har hockeystaden.se växlat upp verksamheten i bevakningen av Hockeyettan och HV71-relaterade saker. Även andra saker i hockeyns värld har dykt upp med jämna mellanrum. Exempelvis var det här ni kunde läsa för första gången att Björklöven och Modo tillslut fick dela på allsvenskans prispengar.

För att kunna driva sajten vidare och dessutom växla upp kvaliteten behövs pengar. De pengarna går inte att hämta in via annonser. Långtifrån. I förra veckan lanserades möjligheten att betala för materialet på sajten via swish och nu tar hockeystaden.se det hela ett steg längre och lanserar Hockeystaden premium unlocked.

Nyheter från klubbar eller rewrites från andra medier kommer fortsatt vara gratis att läsa på sajten. Men egenproducerat material kommer från och med nu att förses med en liten påminnelse, den ni ser ovan i bilden, om att journalistik kostar pengar. De senaste åren har fler och fler nyhetsmedier valt att börja ta betalt för sitt material genom att låsa in det bakom plus/premium-tjänster, och det är inget konstigt med det alls. Nu följer hockeystaden.se efter med en frivillig variant som förhoppningsvis ska slå väldigt väl ut.

Det är helt och hållet upp till individen själv att betala. Inga konstigheter. Summan är valfri, men säg 30 kronor för 30 dagar exempelvis. Det är helt upp till er. Beloppet kan med fördel betalas med swish till 1232177236 (eller via QR-koden nedan) eller sättas in på bankgiro: 5196-9855.

Tack för att ni förstår.

Exit mobile version