Site icon hockeystaden.se

Han var bäst i Hockeyettan – ryktas nu till AIK

Han slog igenom med dunder och brak säsongen som var. Men någon fortsättning i Boden ser det inte ut att bli för målvakten Claes Endre som nu ryktas vara på AIK:s radar.
— Vi har räknat bort honom, säger Birger Sandin från Bodens sportgrupp till Norrbottens-Kuriren som ska ha uppgifter på att målvakten är på väg till Solna.

AIK är på jakt efter en ny målvakt och både Väsbys Edvin Olofsson och Linköpings Jonas Gustavsson har kopplats samman med klubben. Nu blandas ännu ett namn in i ryktesfloran, Bodens Claes Endre.
— Rykten sprids. Men jag har inget som jag kan säga varken ja eller nej till, inte än i alla fall, säger Claes Endre om saken till Norrbottens-Kuriren.

Statistiskt sett så var Bodens målvakt bäst i hela Hockeyettan säsongen som var med en GAA på 1,67 och han sticker inte under stol med att allsvenskan är målet. I Bodenledningen räknar man också bort 24-åringen till nästa säsong och sportgruppens Birger Sandin antyder rätt rejält att målvakten verkar vara på glid till större uppgifter.
— Han väntar på större uppdrag och det är på väg att lösa sig för honom. Vi skulle vilja ha kvar Claes Endre och hoppas in i det sista på att vi får behålla honom, men jag tror inte det. Då ska det bli något riktigt knasigt i andra änden, dit han är på väg.

Exit mobile version