Site icon hockeystaden.se

Var med på succéresan till SHL – nu klar för Hockeyettan

Ifjol fanns han med vid 29 tillfällen på Oskarshamns framgångsresa mot SHL. Idag gjorde backen Jaeden Martin klart med HC Dalen i Hockeyettan.

Jaeden Martin har HV71 som moderklubb men flyttade till IK Oskarshamn redan som 15-åring. Under säsongen 18/19 fanns han med vid 29 tillfällen på den resa som slutligen skulle landa i SHL för ostkust-klubben. Under 19/20 var han utlånad till moderklubben HV71:s J20-lag.

19-åringen gjorde under säsongen som var fem matcher för HC Dalen i Hockeyettan och nu står det klart att han kommer representera klubben hela kommande säsong.
— Han är en fysiskt stark back och besitter kvaliteter i defensiven som kommer att lyfta oss och vi ser fram emot att se vad han kommer att uträtta i HC Dalen, säger sportchefen och tränaren Pelle Gustafsson till klubbens hemsida.

Jaeden Martin har skrivit på för ett år.
— Jag trivdes riktigt bra i Dalen de tillfällen jag representerade laget under säsongen. Samtidigt så känner jag att jag vill vara med på resan som laget nu befinner sig på det känns som det är något riktigt bra på gång så det var ett ganska enkelt beslut för mig att ta. Om jag ska beskriva mig själv som spelare så är jag är en fysisk tvåvägsback med fokus på defensiven, säger Jaeden Martin.

Exit mobile version