Site icon hockeystaden.se

Sparkas – för tredje gången på ett år: “Något som saknats”

Offensiva spjutspetsen har lämnat Kristianstad: ”Pratat med lite olika klubbar”

Under tisdagen meddelade Mariestad att de går skilda vägar med huvudtränaren Marcus Norell. Detta då de känner att de inte fått ut tillräckligt av laget under Norells ledarskap.


LÄS MER: Finländare uppges vara näste man in i Troja

Ifjol tränade Marcus Norell Tyringe och under några kaos-månader fick han sparken två gånger. Först i december, men då spelartruppen vänt sig mot styrelsens beslut avgick istället styrelsen och Norell kom tillbaka in på bänken.

I februari var det dock över då han sparkades ännu en gång. Till denna säsongen tog han över Mariestad, men nu får han alltså lämna.
— Vi känner att vi inte fått ut det vi önskat av laget, berättar Ronny Johansson i Mariestads sportgrupp i en kommentar på klubbens hemsida.
— Visst har vi haft många skador och sjukdomar, men vi känner ändå att det är något som saknats och därför väljer vi nu att agera för att försöka få till stånd en förbättring. Vi tackar Markus för hans tid här och önskar honom stort lycka till i framtiden.

Den assisterande tränaren Peter Isgren tar istället över som huvudtränare för klubben som inlett den södra Allettan med två vinster på sex omgångar.

Exit mobile version