Site icon hockeystaden.se

Fjolårssuccén klubblös – tränar med ny klubb

Var spelar Conny Strömberg efter jul? ”Låtit positivt”

Det var den 14 december som Martin Pärna och Vimmerby gick skilda vägar. Sedan dess har det bland annat ryktats om en övergång till Troja och en möjlig återförening av fjolårets succékedja. Men nu ser det inte alls ut att bli så skriver Hallandsposten.


LÄS MER: Tio heta spelare för lagen i Allettan att kika på

Ifjol vräkte kedjan med Martin Pärna, Erik Borg och Gustaf Bergling in poäng i parti och minut för Halmstad i Hockeyettan. Totalt skrapade trion ihop sanslösa 156 poäng på 33 matcher.

I slutet av den förra säsongen spreds kedjan för vinden och till denna hamnade Gustaf Bergling i Troja, Martin Pärna i Vimmerby och Erik Borg i Vita Hästen.

Men Pärna lämnade Vimmerby den 14 december då parterna kom överens om att bryta kontraktet. Samtidigt har Erik Borg det tungt i Vita Hästen och ryktats bort därifrån. Det har satt igång spekulationerna om att en möjlig återförening av superkedjan, denna gång i Ljungby Arena, skulle kunna vara möjlig.

Men nu ser det inte ut att kunna gå hela vägen. Idag skriver nämligen Hallandsposten att Pärna tränar med Halmstad och att han är aktuell för klubben. Det säger naturligtvis inte ett skvatt om vart fjolårets 49-poängsskytt hamnar till slut, men helt klart en indikation.

Martin Pärna har under säsongen gjort 16 poäng på 19 matcher för Vimmerby. Halmstad har under säsongen sökt med ljus och lykta efter en målskytt och Pärna skulle såklart kunna vara den perfekta pusselbiten för dem.

Exit mobile version