Site icon hockeystaden.se

Var spelar Conny Strömberg efter jul? “Låtit positivt”

Tio heta spelare för lagen i Allettan att kika på

Conny Strömberg har gjort knallsuccé i Örnsköldsvik. Men trots spelgeniets intåg tidigare i höstas missade de Allettan och framtiden för 43-åringen är oviss. Klubbens sportchef Patrick Edlund låter dock positiv till utsikterna om att få behålla poängmakaren.
— Vi får ta en diskussion med honom nu, från hans sida har det enbart låtit positivt, säger han till Örnsköldsviks Allehanda.


LÄS MER: Hockeyettans tio främsta importer

19 (5+14) poäng har det blivit från Conny Strömbergs klubba sedan han klev in i Örnsköldsviks laguppställning den 7 november. Lägg därtill de poängen (14) han skrapade ihop i Arboga, där han inledde säsongen, så förstår ni att 43-åringen håller toppklass i Hockeyettan.

Men nu är framtiden oviss för Strömberg. Örnsköldsvik grejade inte att ta sig till Allettan och många menar nog att en fortsättningsserie kanske inte är rätt forum för poängmaskinen. Men sportchefen Patrick Edlund verkar positiv.
— Vi ville spela grundserien först, nu ska vi sätta oss ner och prata och fundera. Conny trivs jättebra i laget och han är hemma här. Vi får se vad som händer kort och gott, berättar han för Örnsköldsviks Allehanda.

Örnsköldsvik inleder vårserien efter jul och kommer där drabba samman med Kiruna AIF, Kiruna IF, Teg, SK Lejon och Asplöven. Med eller utan Conny Strömberg i laget återstår att se.

Exit mobile version