Site icon hockeystaden.se

De värvar från allsvenskan: “Gillar att ta många avslut”

De gick till Allettan för första gången säsongen som var och HC Dalen verkar spänna bågen högt inför nästa säsong också. Idag gjorde de klart med forwarden Oscar Josefsson som närmast kommer från Oskarshamn i Hockeyallsvenskan.

HC Dalens tränare Pelle Gustafsson ligger inte på latsidan med nästa säsongs lagbygge. Sedan de åkte ut mot Visby/Roma i playoff 1 har åtta spelare förlängt kontraktet och sedan tidigare hade två stycken kontrakt över nästa säsong. Nu landar han också nästa säsongs första nyförvärv i Oscar Josefsson från Oskarshamn i Hockeyallsvenskan.
— Vi var ute efter Oscar redan förra säsongen så det känns bra att knyta upp honom i konkurrens av andra klubbar. Han är en energispelare som gillar att ta många avslut och har drivet för att passa in i vår grupp säger tränaren Pelle Gustafsson i ett pressmeddelande.

23-årige Oscar Josefsson har Oskarshamn som moderklubb men har även representerat Vimmerby i Hockeyettan under två säsonger. 2013/2014 representerade han Moras J20-lag i Superelit och stod då för 29 poäng på 44 matcher.

Exit mobile version