Site icon hockeystaden.se

Norrklubben bygger vidare inför nästa säsong – förlänger med forward: “Det här har varit en lärorik säsong för mig”

Han kom till Örnsköldsvik inför säsongen från Modos J20-lag. Nu har klubben och Oscar Possler valt att förlänga samarbetet också över nästa säsong.

19-årige Oscar Possler har Tegs SK som moderklubb, men spenderade inledningen av juniortiden i Björklöven. Inför förra säsongen blev det Modo innan han i somras bestämde sig för att fortsätta karriären med seniorhockey i Örnsköldsvik. Åtta poäng har det hittills blivit för ytterforwarden i Hockeyettan denna säsong.
— Oscar som är inne på sitt sista år som junior har klivit in i seniorhockeyn på ett bra och positivt sätt. Han har utvecklats mycket på resans gång och har potential för att fortsätta på den vägen, säger Patrick Edlund, sportchef i Örnsköldsvik i ett pressmeddelande.

Oscar Possler, som är yngre bror till SHL-spelaren Gustav Possler, ser fram emot att fortsätta karriären i klubben.
— Det här har varit en lärorik säsong för mig. Det är en omställning att kliva från junior- till seniorhockey. Det är betydligt mer strukturerat i Hockeyettan när man jämför med spel i J20 SuperElit. Jag ser fram emot att fortsätta min utveckling i Örnsköldsvik, säger Possler.

För en vecka sedan förlängde Örnsköldsvik med anfallaren Oscar Johansson och just nu har man hela tio spelare på kontrakt inför nästa säsong.

Exit mobile version