Site icon hockeystaden.se

NHL-legendarens son ryktas till Hockeyettan

Martin Brodeur spelade över 1 200 matcher i NHL. Nu ryktas sonen Jeremy Brodeur till Boden. Även Anton Svensson ska finnas på norrbottningarnas radar. Detta enligt nsd.se.

Jeremy Brodeur har under sin karriären inte varit i närheten av sin pappa Martins storhet. Tre AHL-matcher är det närmaste 24-åringen kommit NHL. Nu uppger nsd.se att Jeremy Brodeur är aktuell för Boden.

Enligt tidningen håller Boden också på att förhandla med Anton Svensson som under några säsonger var en av toppmålvakterna i Hockeyettan när han spelade för Dalen och Troja.

Urban Åström från Bodens sportråd vill dock inte kommentera uppgifterna om de bägge målvakterna, men säger så här till nsd.se.
— Vi känner oss nöjda med forwardsuppsättningen, men ska ha in en målvakt och en eller två backar till, och vår förhoppning är att kunna ställa upp med ett helsvenskt lag nästa säsong.

Går förhoppningarna om ett helsvenskt i lås så blir det med andra ord ingen Brodeur i Boden, men däremot skulle Anton Svensson kunna vara aktuell.

Exit mobile version