Site icon hockeystaden.se

Poängsprutan klar för ny klubb

Det har tisslats och tasslats om allehanda klubbar. Idag meddelade KRIF att de knutit till sig forwarden Martin Pärna till den kommande säsongen.

En rad klubbar har kopplats samman med Martin Pärna under våren. Under tisdagskvällen presenterades 27-åringen av KRIF.
– Vi är mycket glada att Martin ansluter till KRIF Hockey. Martin har under många år visat att han håller väldigt hög div1 klass. Vi kände tidigt i år att vi ville ha någon som kan leda våran offensiv och vi tror att Martin är rätt man för det. Han har en offensiv sida som är grymt användbar i ett lag, han är en riktigt bra spelare i powerplay och vet vad han vill där. Han har poängstarka säsonger bakom sig och vet vad som krävs på denna nivån. Han känner själv att han vill utvecklas mer i sitt spel och jag är övertygad om att han kommer kunna göra det hos oss, säger sportchefen och tränaren Emil Ivansson i en kommentar på klubbens webbplats.

Pärna är främst förknippad med moderklubben Halmstad där han spelat drygt fem säsonger i a-laget. Men han har också representerat Vimmerby och Mariestad på nivån. Totalt har den offensive spjutspetsen 190 poäng på 218 matcher i Hockeyettan.

Senaste säsongen i Halmstad stod Pärna för 46 (16+30) poäng på 39 matcher.

Exit mobile version