Site icon hockeystaden.se

KLART: Hon blir ny målvaktstränare i kvartsfinalklubben

Vimmerby stärker både back- och ledarsidan. Från Boden hämtar man in William Dageryd och från Linköpings organisation ansluter Nanna Holm Glaas.

Efter två säsonger i Boden stod det för en tid sedan klart att backen William Dageryd skulle lämna klubben och istället söka sig söderut. Idag meddelar Vimmerby att de knutit till sig den 22-årige backen.
— Det är en mycket lovande och skridskoskicklig back, som hittills inte fått fått ut det han velat av seniorkarriären. Vi hoppas och tror att han kan ta nästa kliv hos oss, säger sportchefen Morgan Persson i ett pressmeddelande.

Dessutom ansluter målvaktstränaren Nanna Holm Glaas från Linköpings organisation. Under den aktiva karriären var 36-åringen målvakt för Danmarks landslag. Efter karriären har hon verkat som målvaktstränare, senast för Linköpings dam- och juniorverksamhet.

Danskan kommer vara målvaktstränare för Vimmerbys a-lagsmålvakter under kommande säsong.
— Det känns som en väldigt kompetent lösning för oss, som också finns tillgänglig på nära håll. Nanna är van att jobba i en elitmiljö, har ett högt driv och brinner för utveckling av målvakter, säger Morgan Persson.

Exit mobile version