Site icon hockeystaden.se

Tog upp Timrå till SHL- stänger inte dörren för comeback i Hockeyettan

Han var med att plocka upp Timrå i SHL men det är oklart om Johan Lindholm får stanna kvar. I en intervju med Sundsvalls Tidning stänger han inte dörren för en återkomst till Hockeyettan.

Sundsvall Hockey är Johan Lindholms moderklubb och han spelade dessutom tre matcher på lån från Timrå säsongen som var. För ett par veckor sedan var han med om att spela upp Timrå i SHL. Men frågan är om han blir kvar i laget, i en intervju med Sundsvalls tidning berättar forwarden att han ännu inte haft någon dialog med Timrå om en fortsättning.

24-åringen har representerat Sundsvall, Tyringe, Huddinge och Troja i Hockeyettan och det var efter säsongen 18/19 i Ljungby som Timrå värvade honom.
— Jag vill väl hitta något ställe där jag kan fortsätta utvecklas och ta nästa steg i min karriär. Jag är fortfarande relativt ung och det handlar väl om att få kontinuerligt med speltid för att utvecklas. Och det blir ju ännu tuffare i Timrå nu när det är en nivå upp och hela den biten, säger han till tidningen om sina framtidstankar.

Han stänger inte dörren för att karriären kan fortsätta i moderklubben Sundsvall.
— Det ska gå ihop med resten av livet. Så vi får se. Jag kan låta lite luddig, men det är de svaren jag har. Jag har inte hunnit fundera på det.

Johan Lindholm spelade 46 matcher för Timrå i Hockeyallsvenskan och gjorde sju (1+6) poäng. I slutspelet gjorde han sedan tre poäng (1+2).

Exit mobile version