Site icon hockeystaden.se

UPPGIFTER: Talangforwarden erbjuds inget nytt kontrakt av toppklubben

Linus Skager. Foto: Marcus Vilson | Vilson Media

Han har gjort 43 poäng på 65 framträdanden i Hockeyettan. Trots den fina statistiken dumpas forwarden Linus Skager av Karlskrona enligt trovärdiga uppgifter till hockeystaden.se.

Linus Skager anslöt till Karlskrona strax innan jul. Detta efter att ha inlett säsongen i Köping och snittat en poäng per match. I Allettan för KHK blev det tio (2+8) poäng och med det kom han trea i den interna poängligan gällande den serien.

Men nu kommer trovärdiga uppgifter från en initierad källa till hockeystaden.se om att Karlskrona inte kommer förlänga med 21-åringen. Anledningen ska enligt uppgifterna vara att Skager inte kan garanteras en plats i de två toppkedjorna.

Linus Skager debuterade redan som 15-åring i Hockeyettan då han säsongen 14/15 gjorde en match för moderklubben Forshaga. Efter ytterligare 15 matcher säsongen efter drog han till hockeygymnasiet i Örnsköldsvik där han stannade tre fulla säsonger.

Men mitt under hans sista juniorår bytte han från Modos J20 till Växjös juniorer och i Småland kom SHL-debuten under säsongen 19/20 där Skager gjorde fyra matcher för Lakers, och en assist.

Karlskrona har ännu inte kommunicerat ut vilka från fjolårets trupp som inte kommer erbjudas nytt kontrakt.

Exit mobile version