Site icon hockeystaden.se

UPPGIFTER: Genombrottsmannen jagas av toppklubbar

Lite i skymundan fick Örnsköldsviks Oscar Frestadius ett genombrott i Hockeyettan säsongen som var. Nu berättar uppgifter till hockeystaden.se att toppklubbar är ute efter 22-åringen till nästa säsong – uppgifter som bekräftas av spelarens agent.

Det blev 9 mål och 29 assists för Oscar Frestadius säsongen som var. Forwardens framfart på rinken har fått toppklubbar i Hockeyettan att få upp ögonen för honom. Det bekräftas av spelarens agent Johan Mörk.
— Det är helt korrekt att det finns intresse för att anlita hans tjänster, säger han till hockeystaden.se.

Det framgår inte vilka klubbar som är ute efter Frestadius, men det ska handla om klubbar som var med i toppen säsongen som var enligt hockeystaden.se:s uppgifter. Johan Mörk vill naturligtvis inte avslöja några klubbnamn, men säger så här:
— Viktigast för oss är att sajna med en klubb som tillåter Oscar att ta ytterligare steg i sin utveckling. Det finns potential för spel i högre serier i den där kroppen.

Oscar Frestadius har Sollefteå som moderklubb, men spenderade merparten av sin juniortid i Modo. Han slutförde nyss sin andra säsong i Örnsköldsvik och var med att rädda kvar klubben i Hockeyettan genom kvalspel.

Exit mobile version