Site icon hockeystaden.se

Har bestämt sig om nästa säsong: “Ganska enkelt val”

Caleb Eefting. Foto: Henrik Skoglund

Igår blev de klara för åttondelsfinal och idag meddelar Mörrum att de förlänger med backen Caleb Eefting ytterligare en säsong.

Caleb Eefting började med ishockey i organiserad form först som 19-åring hemma i Kanada. Sedan dess har hockeyresan gått fort och efter en säsong i Kalix kom den 25-årige offensive backen till Mörrum. Nu meddelar klubben via sin hemsida att Eefting blir kvar ytterligare en säsong.
— Jag gillar det verkligen här. Spelarna, ledarna och stan, allt har varit bra för mig i år så det verkar som ett bra ställe att vara på, berättar Caleb Eefting för hockeystaden.se.

“ENKELT VAL”

Backen har stått för 16 poäng på 40 matcher under seriespelet och med det blev han lagets poängmässigt näst bäste back.
— De tror också på mig och jag vet vilken typ av spelare jag kan vara och känner att tränare och organisation kan hjälpa mig att komma till nästa nivå. Jag känner att jag växte mycket defensivt i år.

Caleb Eefting fortsätter med att berätta att det var ett enkelt val att krita på för ett nytt år i Blekinge.
— Min agent och jag talade ärligt talat inte om något annat ställe. Jag sa att om de (Mörrum) ville ha mig tillbaka skulle jag gärna komma tillbaka hit. Så det var ett ganska enkelt val.

“KAN SLÅ VEM SOM HELST”

Mörrum överraskade på många genom att ta sig till Allettan från den tuffa söderserien. Ännu mer överraskande var det då att de tog sig direkt till åttondelsfinal.

Hur långt kan ni gå i år?
— Ärligt talat så långt vi vill. Vi har visat att när vi är påkopplade så kan vi slå vem som helst. Så jag tror verkligen att det bara är upp till oss.

Exit mobile version