Site icon hockeystaden.se

Målvaktens farväl till fansen: “Förhoppningsvis ses vi i kvalserien”

Igår kunde hockeystaden.se berätta att målvakten Victor Johnson ska vara klar för Boden. Under fredagen publicerade han ett inlägg i en supportergrupp där han tar farväl av Tranås.

Både Boden och Tranås har en målvaktsplats till att fylla i sina trupper. Målvakten Victor Johnson har de senaste sex säsongerna vaktat Tranås målbur, men enligt uppgifter till hockeystaden.se igår blir det Johnson som kompletterar David Otter i Boden. Att Johnson lämnar Tranås bekräftar han själv i ett inlägg i en Tranås-supportergrupp på Facebook.
“Jag vill passa på att tacka för 6 fantastiska säsonger i TAIF-tröjan. Jag är stolt och glad över äran att få ha tranan på bröstet kväll efter kväll. Det känns som att vi blivit bättre och bättre för varje säsong, även om vi givetvis har stött på motgångar under årens lopp”, skriver han bland annat.

Säsongens sista match, playoff-mötet mot Mariestad, blev Johnsons nummer 100 i Tranås-tröjan.
“Till slut når man vägs ände och för mig blir det nu nya hockeyäventyr, men jag vill återigen poängtera att jag trivts väldigt bra i Tranås och det är ni supportrar en starkt bidragande orsak till.”

Slutligen skickar 27-åringen med en hälsning:
“Jag kommer givetvis att fortsätta följa er och lagets framfart under säsongen och förhoppningsvis ses vi i kvalserien framåt vårkanten.”

Exit mobile version