Site icon hockeystaden.se

Backen bekräftar intresse från Troja

Än så länge har Troja bara fyra backar på kontrakt inför nästa säsong. Enligt uppgifter till hockeystaden.se så ska Halmstads Tim Bothén vara klar för smålänningarna. 20-åringen bekräftar intresset, men att inget ska vara klart. Dessutom får ni två andra silly-rykten i denna text.

Denna artikel är en del av Hockeystaden premium unlocked. Klicka här för att ta reda på mer. Uppgifter om hur du går tillväga för att betala din prenumerationsavgift finns efter denna artikel.

Troja har redan hämtat in centern Victor Gagic från Halmstasd. Enligt uppgifter till hockeystaden.se så ska även backen Tim Bothén från samma klubb vara klar.
— Ja, det finns ett intresse därifrån, men inget som är klart, skriver Bothén i ett sms när han får frågan om han är på väg till Troja.

Tim Bothén har Halmstad som moderklubb och gjorde säsongen som var sin tredje i klubbens a-lag. Det blev ett litet genombrott för backen som skrapade ihop tolv poäng i seriespelet och ytterligare två i kvalet. 20-åringen var en av skrällgängets toppbackar under säsongen.

MOTSATT VÄG FÖR KEEPERN? – ÅTERFÖRENAS HAN MED FÖRRE TRÄNAREN?

Häromdagen stod det klart att målvakten Anton Svensson inte blir kvar i Troja. Enligt uppgifter till hockeystaden.se gör han en motsatt flytt och ska vara på gång till Halmstad.

Under torsdagen bröt Eddie Levin sitt kontrakt med Oskarshamn.
— Det blir ett alldeles för stort steg från superelit till SHL och jag håller inte den nivån. Vi båda kände att vi går skilda vägar, berättade Levin för Barometern.

Levin skrev på ett a-lagskontrakt med Oskarshamn när klubben låg i allsvenskan. Under säsongen som var så var 20-åringen utlånad till HV71:s J20-lag. Han spelade också sex matcher för moderklubben Vimmerby i Hockeyettan.

Nu kommer uppgifter till hockeystaden.se om att forwarden ska vara på gång till Kallinge/Ronneby. Där återförenas han i så fall med sin förre J18-tränare i Oskarshamn, Emil Ivansson.

***

Hockeystaden.se är beroende av att ni läsare visar förståelse och betalar er prenumerationsavgift. Summan är valfri och kan med fördel betalas med swish till 1232177236 (eller via QR-koden nedan) eller sättas in på bankgiro: 5196-9855.

Tack för ditt bidrag för att hålla denna sajten levande.

Har ni nyhetstips? En het övergång? Tveka inte att skicka ett meddelande på Twitter (@hockeystaden) eller ett mejl till henrik@hockeystaden.se.

Exit mobile version