Site icon hockeystaden.se

Trots allsvenskt intresse – stjärnan blir kvar i Hockeyettan

Efter en stark säsong har det surrats om allsvenskt intresse för Victor Crus Rydberg. Under torsdagsmorgonen stod det dock klart att 25-åringen blir kvar i Hockeyettan och Kalmar. Dock med en allsvensk klausul.

Victor Crus Rydberg var talangen som det aldrig riktigt ville lossna för. Efter att mer eller mindre ha varit bofast i de yngre landslagen som junior draftades han 2013 av New York Islanders. Samma år åkte han över för att spela juniorhockey i Kanada och testades då också under sju AHL-matcher för Bridgeport.

SKÖT UPP KALMAR

2015 återvände han till Sverige och Vita Hästen. Säsongen efter blev det Vimmerby i Hockeyettan och säsongen efter det klev han ner i division 2 och Kalmar. En klubb han var med och sköt upp i ettan 2018. Det är också i Kalmar karriären har börjat vända uppåt igen och efter 40 poäng på 37 matcher säsongen som var så värvades han till Nybro strax innan transferfönstret stängde i februari.

Under våren har det surrats om allsvenskt intresse runt Crus Rydberg, men nu står det klart att han återvänder till Kalmar. Dock med en allsvensk klausul i sitt kontrakt. Något klubben berättar om på Instagram.

Exit mobile version