Site icon hockeystaden.se

Genombrottsmannen nobbar allsvenskan

Han stod för ett mäktigt genombrott säsongen som var. Nu står det klart att Fredrik Strömgren stannar i Nybro. Dessutom meddelar klubben att målvakten Albin Andersson och forwarden Mathias Kemppi ansluter.

I en vass forwardsuppsättning lyckades Fredrik Strömgren komma tvåa i den interna poängligan säsongen som var med 34 (17+17) poäng. Det var bara Fabian Ilestedt som var vassare. Nu står det klart att Strömgren stannar kvar ytterligare en säsong i Nybro.
— Vi hade något riktigt bra på gång förra säsongen som tyvärr tog slut på ett mycket tråkigt sätt. Det känns kul och spännande att få vara med och bygga vidare på det nästa säsong, säger 21-åringen i en kommentar på klubbens hemsida.

ALLSVENSKT INTRESSE

För tidningen Barometern avslöjar Strömgren att han hade allsvenskt intresse kring sig.
— Det har varit en del kontakt. Sedan är det lite struligt. Det har varit klubbar som hört av sig och velat ha mig, men inte kunnat ge något besked ännu. Samtidigt har jag känt att jag velat göra klart med något. Coronaviruset har väl på något sätt påverkat. Sedan säger jag inte att jag hade valt allsvenskan för det, berättar han för tidningen.

Utöver att Strömgren förlängt sitt kontrakt så aviserade Nybro också att man värvar målvakten Albin Andersson från Karlskronas J20-lag och forwarden Mathias Kemppi från Växjös juniorer.

Exit mobile version