Site icon hockeystaden.se

Efter ligans besked – HV-stjärnorna allt närmare NHL

Spekulationerna kring Johannes Kinnvall och Linus Sandin har gått varma den senaste tiden. Idag tillkännagav NHL att ligans internationella transferavtal har förlängts med ytterligare ett år. Med andra ord finns det ingenting nu som hindrar Calgary och Philadelphia från att presentera HV-stjärnorna inom kort.

Både Linus Sandin och Johannes Kinnvall stod för riktigt starka debutsäsonger i HV71. Linus Sandin blev lagets bäste målskytt med 19 mål och Kinnvall vann den interna poängligan på 40 (11+29) poäng. Jönköpings-Posten skrev för en vecka sedan att Sandin var på väg till Philadelphia och de uppgifterna styrktes senare av NHL-insidern Chris Johnston.

Även Johannes Kinnvall har kopplats samman med NHL-rykten, och i hans fall har det handlat om Calgary Flames.

https://twitter.com/FriedgeHNIC/status/1253809412860493825?s=20

Det som stått emellan ett offentliggörande av övergångarna är att NHL:s internationella transferavtal inte varit på plats. men under tisdagskvällen kommunicerade NHL ut att det befintliga avtalet man haft de senaste åren nu förlängs med ytterligare ett år. Det innebär att klubbarna nu kan göra klart med HV-stjärnorna och presentera dem inom kort.

Exit mobile version