Site icon hockeystaden.se

UPPGIFTER: Trojabacken på väg till allsvenskan

Backen Carl Ernstig ser ut att vara förlorad för Troja. Enligt uppgifter till hockeystaden.se är 23-åringen på väg till Kristianstad i Hockeyallsvenskan.

Carl Ernstig har tillhört Troja de tre senaste säsongerna och har sina främsta styrkor i defensiven, närmast att lika vid en försvarsgeneral. Som junior tillhörde han Växjö och gjorde då totalt 12 SHL-matcher för klubben. Enligt uppgifter till hockeystaden.se ser det nu ut som att hans karriär går vidare i Hockeyallsvenskan för Kristianstad. Detta är dock inget agenten Pär Larsson vill uttala sig om.
— Tråkigt svar, men jag har inga kommentarer, hälsar Larsson i ett sms till hockeystaden.se.

Kristianstads sportchef och tränare Mikael Gath är lite mer frispråkig, dock utan att avslöja någonting.
— Jag vill inte kommentera mer än att jag känner till att Carl har gjort en bra säsong i Troja och är en stabil defensivt inriktad back.

Carl Ernstig meddelar att han inte kan kommentera uppgifterna, men låter hälsa:
— Det vore kul att spela i Hockeyallsvenskan nästa säsong.

***

Materialet på hockeystaden.se är gratis att läsa. Vill ni hjälpa till att stötta arbetet med sajten? Summan är valfri och kan med fördel sättas in på bankgiro: 5196-9855. Tack för ditt bidrag för att hålla denna sajten levande.

Har ni nyhetstips? En het övergång? Tveka inte att skicka ett meddelande på Twitter (@hockeystaden) eller ett mejl till henrik@hockeystaden.se.

Exit mobile version