Site icon hockeystaden.se

HV-produkten sugen på SHL igen

Han har två bra säsonger bakom sig i Västerås. Nu överväger HV-produkter Alexander Younan om han ska stanna där – eller hoppa på spel i en högre liga.
— Högstaligan är väl något man strävar efter, absolut, berättar han i Hockeypuls podcast.

Alexander Younan var talangen som spelade U18-VM och vann JSM-guld med HV71 innan han bytte till Frölundas juniorverksamhet. Efter en säsong i allsvenskan för Vita Hästen blev det ett år med Rögle i SHL. En liga han nu säger sig vilja tillbaka till.
– Jag kände att det är något jag klarar av och något jag vill ge chansen igen. Det är klart att det ligger ganska högt upp på priolistan, säger han till Hockeypuls podcast.

Säsongen 17/18 blev det 46 matcher med Rögle. De två senaste säsongerna har han spelat för Västerås i allsvenskan och han utesluter inte heller en fortsättning där. Men spel högre upp lockar alltså som sagt. Han ska ha intressanta bud från en liga ovanför, men säger inte i klartext att det handlar om SHL. Beslut kan komma rätt snart.
— Det känns väl som att det är något på gång här, inom de närmaste dagarna till och med. Det har gått hyfsat snabbt framåt. Sen får man se vart det blir bara, det är den stora frågan.

Exit mobile version