Site icon hockeystaden.se

Johan Davidsson om framtiden: “Får se vart det landar”

Häromdagen gick HV71 ut med att sportchefen Johan Hult förlängt sitt kontrakt. Men för den andra halvan av sportchefsduon är ingenting i dagsläget klart om framtiden.
— Vi får se vart det landar, säger Johan Davidsson till hockeystaden.se.

Efter att den egna framgångsrika spelarkarriären avslutades på grund av en skada 2014 tog Johan Davidsson klivet direkt till kontoret och blev assisterande sportchef till Johan Hult. Häromdagen kommunicerades det ut att Hult förläng sitt kontrakt, men inte Johan Davidsson där diskussioner fortfarande pågick enligt ett pressmeddelande från klubben.
— Jag och Agne (Bengtsson, klubbdirektör) diskuterade i somras. Men sedan har fokus legat på jobbet och det har inte riktigt blivit att vi har kommit igång med diskussionerna. Det är egentligen först på senare tid som vi kommit igång. Vi för en dialog, men det har som sagt inte legat som prio nummer ett, för varken Agne eller mig. Det är inget konstigare än så, berättar Johan Davidsson för hockeystaden.se.

Coronavirusets utbrott har gjort att fokus tvingats läggas på annat men Johan Davidsson hoppas att parterna hinner sitta ner inom kort.
— Förhoppningsvis hittar vi en bra lösning, oavsett vad det blir.

För att summera, ni för diskussioner och om jag tolkar dig rätt så lutar det åt att det blir en fortsättning i HV71 för dig?
— Ja, alltså…Det kan jag ju egentligen inte svara på, utan jag och HV, jag och Agne, sitter och pratar och försöker hitta en lösning som funkar för båda. Men sedan vet jag också att i den här branschen blir man inte kvar för evigt. Så länge man brinner för det och tycker att det är roligt, då är det världens roligaste jobb.
— Jag kommer inte vara assisterande sportchef i hela mitt liv, men jag ser ingenting idag som får mig att tänka på något annat.

Exit mobile version