Site icon hockeystaden.se

Borde Zion Nybeck få chansen i a-laget?

Det har på senare tid framförts önskemål från folk runtomkring HV71 att tränaren Stephan “Lillis” Lundh ska ge jättetalangen Zion Nybeck chansen i a-laget. Men måste det verkligen ske redan den här säsongen? Den frågan avhandlas i det senaste avsnittet av Radio Vätterhockey.

Avsnitt 2 av Radio Vätterhockey är här och ni kommer bjudas på över 40 minuters späckat hockeytugg signerat Henrik Skoglund och Piotr Arvidsson.

Först och främst diskuteras kontraktsläget inför nästa säsong. Vilka antas lämna, vilka drömförstärkningar finns? Kommer “Lillis” att bli kvar, och om inte, vem ska ta över?

HV Dam inleder snart sitt slutspel där Leksand är det första hindret i kvartsfinalen. Hur ser chanserna ut egentligen för HV71. Dessutom diskuteras huruvida slutspelsupplägget är rättvist eller ej.

Zion Nybeck. 16-åringen har spottat in poäng i Superelit under säsongen och han ses som en av Sveriges största talanger född 2002. Röster har höjts för att forwarden ska få chansen i a-laget redan den här säsongen, men är det verkligen värt att rucka i formationerna bara för att?

Hela avsnittet finns att avnjuta i spelaren nedan.

Exit mobile version