Site icon hockeystaden.se

Offensiva spjutspetsen har lämnat Kristianstad: “Pratat med lite olika klubbar”

Den offensiva spjutspetsen Daniel Håkansson är klubblös och har flyttat tillbaka till Linköping efter det att han lämnade Kristianstad. För hockeystaden.se berättar han att han fört samtal med några klubbar. Enligt uppgifter till sajten så ska en klubb ha backat då de inte ville betala de pengar Kristianstad krävde för att släppa Håkansson.
— Vi vill inte sätta käppar i hjulet för Daniel, säger Kristianstads tränare och sportchef Mikael Gath.


LÄS MER: Finländare uppges vara näste man in i Troja

Ifjol öste Daniel Håkansson in 41 poäng för HC Dalen i Hockeyettan. Produktionen från Linköpings-produkten väckte intresse hos satsande lag och tillslut föll valet på Kristianstad. Men där är 22-åringen inte längre kvar. Han lämnade redan under uppehållet i december och har nu flyttat tillbaka till hemstaden Linköping.
— Det stämmer, jag har brutit kontraktet med dem, säger 22-åringen till hockeystaden.se och fortsätter.
— Jag kände väl att jag inte var riktigt nöjd med min situation som jag hamnade i där.

PRATAT MED OLIKA KLUBBAR

Elva poäng på de 22 grundseriematcherna blev det ändock för Håkansson i Kristianstad. Men ännu har han inte gjort klart med någon ny klubb.
— Jag har pratat med lite olika klubbar, främst i Sverige för tillfället men känner att jag är öppen för det mesta.

Enligt uppgifter till hockeystaden.se så ska en toppsatsande konkurrentklubb velat knyta till sig Håkanssson, men backade då Kristianstad krävde för mycket pengar.
— Jag har faktiskt ingen kommentar på det, det får stå för dem känner jag, säger Håkansson angående uppgifterna om att hans förra klubb vill ha pengar för honom.

Kristianstads sportchef och tränare, Mikael Gath, bekräftar att de vill ha betalt för Håkansson om han ska gå till någon annan klubb. Han vill dock inte uppge vad summan ligger på.
— Vi vill få tillbaka lite av vad vi lagt ut på honom. Det blir ingen plusaffär för oss, säger han och tillägger:
— Men vi vill på intet sätt sätta några käppar i hjulet för Daniel.

Exit mobile version