Site icon hockeystaden.se

Från hockeyskolan till maktfaktor i ligan

Efter en tids uppehåll har det nu blivit dags för episod 6 av Dalenpodden. Denna gång gästas vi av ingen mindre än HC Dalens ordförande Calle Jonsson.

I över en timmes tid pratar vi om Calle Jonssons karriär inom hockeyn och HC Dalen. Från hockeyskolan på uterinken till hans nuvarande roll som ordförande i klubben och ledamot i Hockeyettans styrelse.

I detta synnerligen intressanta samtal får vi höra Calles tankar om svensk ishockey, varför det är bra med krav på eget kapital hos klubbarna, hur HV:s gamle hjälte Hasse Wallin var so tränare och hur det var att bli tränare i ung ålder för sina kompisar.

Vi får också veta att tränaren i Dalen, Pelle Gustafsson, eventuellt skulle kunna ligga risigt till om han anlade en Mike Keenan-mustasch och tog efter den ökände tränarens coachstil. Vi pratar också om utmaningarna som ligger framför HC Dalen och skillnaderna på förutsättningar gällande de olika klubbarna i Hockeyettan.

Dalenpodden är ett samarbete mellan HC Dalen, Henrik Skoglund media och nickes.com. Om ni vill kan ni gå in på www.nickes.com/dalenpodden för att fylla i en intresseanmälan för att åka med till hockey-VM i Bratislava våren 2019 och heja fram Tre Kronor.

Podcasten kan avnjutas via denna länk eller i spelaren nedan.

Exit mobile version