Site icon hockeystaden.se

Tränarens pik mot förre stjärnan: “Han blir ju bekymrad om man höjer rösten”

Det har blivit dags för premiär av Dalenpodden. I den första episoden möter vi Pelle Gustafsson som berättar om sitt hockeyliv samt passar på att dela ut en skaplig pik med glimten i ögat mot sin förre stjärna.

Det var i somras som den förre Dalen-stjärnan David “Tuppen” Fredriksson för Jönköpings-Posten berättade att han tyckte att hans förra tränare Pelle Gustafsson ibland kunde vara för snäll. I den första episoden av Dalenpodden fick Gustafsson en chans bemöta det.
— Det kan nog ligga lite i det. Men man måste tänka lite längre fram, ska jag gå och vara arg, skrika och gapa? Jag har själv haft tränare som varit såna och tillslut lyssnar inte spelarna, berättar Gustafsson och fortsätter:
— Men “Tuppen” var jag tvungen att vara snäll mot, han blir ju bekymrad om man höjer rösten mot honom, säger han och ler.

I 45 minuter pratar vi om Pelle Gustafssons spelarkarriär, som bland annat innefattade fyra SM-guld och NHL-spel, hur det gick till när han blev tränare för HC Dalen och vad han ser i framtiden. Han berättar också om den gången han fick en puck i ansiktet i NHL, gick ut för behandling innan han återigen klev in till publikens jubel.

Bland mycket annat.

Dalenpodden är ett samarbete mellan HC Dalen, Nickes.Com och Henrik Skoglund media. Ni kan om ni vill klicka er in på www.nickes.com/dalenpodden och där fylla i en intresseanmälan för att följa med till hockey-VM i Bratislava 2019.

Episoden kan med fördel avnjutas via denna länk. Eller varför inte klicka direkt på spelaren nedan? Mycket nöje.

Exit mobile version