Site icon hockeystaden.se

Nu klubb klar för Robin Sterner

Över 400 matcher i allsvenskan – nu är han klar för Hockeyettan: ”Vara med och tävla uppåt”

Tidigare under onsdagen gjorde Lindlöven klart med rutinerade Niklas Lihagen. Senare under kvällen presenterade Grums en klassvärvning i Robin Sterner som närmast kommer från allsvenska Pantern.

LÄS MER: Dessa 14 klubbar beviljas dispens

Det är på sin Facebooksida Grums skriver att Robin Sterner är klar och kommer inleda säsongen hos värmlänningarna. 28-åringen blir med sina över 300 matcher i SHL och Hockeyallsvenskan fjolårsnykomlingens i särklass mest rutinerade spelare.

Forwarden inledde sin hockeybana i Färjestad och det var också för moderklubben han SHL-debuterade 2009. Under rookiesäsongen blev det nio poäng, vilket är hans högsta notering under sina totalt fyra SHL-säsonger.

VANN SM-GULD

2011 var han med och vann guld med Färjestad och efter en säsong med Timrå blev det sedan två år i Ängelholm för Rögle, då i Hockeyallsvenskan, innan karriären gick vidare i Norge och Danmark under två och en halv säsong.

Sterner inledde förra säsongen i Kristianstad i Hockeyettan innan han i oktober plockades upp av IK Pantern i allsvenskan. Där blev det 17 poäng på 40 matcher.

Exit mobile version