Site icon hockeystaden.se

SKOGLUND: Nu har Hockeyettans sluttabeller lottats fram

Vi har inte ens kommit in i högsommaren. Men redan nu börjar det dra lite i hockeytarmen. Vad passar väl bättre än att tippa serierna då så här i början på juni?

På grund av tidsbrist så har jag inte hunnit med att tippa de fyra grundserierna av Hockeyettan anno 2018/2019. Jag har helt enkelt inte haft tid att sätta mig in i alla lags trupper än och vad mig anbelangar ska väl egentligen ett tips komma i så nära anslutning till seriestarten i september som möjligt. Men det verkar ha blivit en epedemi att slänga sig med flytande rankingar även under våren och sommaren och då kan ju inte jag vara sämre.

Men som sagt kan jag inte avge ett tips som jag kan stå för då jag inte är tillräckligt insatt i de nya, i många fall halvfärdiga, trupperna än och då slogs jag av Mikael Mjörnbergs briljanta idé att låta lotten avgöra det hela.

Mikael Mjörnberg la i höstas ut ett allsvenskt tips som helt baserades på lottning och då vill inte jag vara sämre. Jag klippte till 47 lappar där respektive lagnamn plitades ner, letade fram en hatt, blandade och sen drog jag lagen lagen och placerade in dem i ordning i sina respektive serie efterhand som de drogs.

Här är resultatet av mitt stenhårda slit:

NORRA:

1. Kiruna IF
2. Piteå
3. Kalix
4. Vännäs
5. SK Lejon
6. Örnsköldsvik
7. Asplöven
8. Kiruna AIF
9. Boden
10. Östersund
11. Teg

ÖSTRA:

1. Väsby
2. Gripen
3. Huddinge
4. Hudiksvall
5. Segeltorp
6. Vallentuna
7. Enköping
8. Trångsund
9. Tyresö/Hanviken
10. Hammarby
11. Visby/Roma
12. Sollentuna

VÄSTRA:

1. Grums
2. Kumla
3. Skövde
4. Surahammar
5. Mariestad
6. Borlänge
7. Tranås
8. Köping
9. Lindlövens
10. Forshaga
11. Malung
12. Arboga

SÖDRA:

1. HC Dalen
2. Kalmar
3. Tyringe
4. Mörrum
5. Kristianstad
6. Hanhals
7. Halmstad
8. Troja
9. KRIF
10. Helsingborg
11. Nybro
12. Vimmerby

Exit mobile version