Site icon hockeystaden.se

Viktig trio stannar: “Klev fram när det hettade till”

Erik Glimberg, Timmie Persson och Julius Selle Larsson. Foto: HC Dalen

HC Dalen jobbar på kontinuiteten. Idag meddelade de att tre spelare som var med att ta laget till Allettan förra säsongen stannar i klubben ytterligare en säsong.

Trion det handlar om är Erik Glimberg, Timmie Persson och Julius Selle Larsson.
— Detta är tre rutinerade killar och väldigt viktiga på isen och utanför. De spelade ihop i slutet av säsongen och klev fram när det hettade till, framförallt i playoffmatcherna då de visade vägen säger coachen Pelle Gustafsson i ett pressmeddelande.

ETT NYFÖRVÄRV

De tre underskrifterna innebär att Dalen nu har hela 17 spelare på kontrakt inför nästa säsong, varav 16 fanns med i laget förra säsongen. Endast Oscar Josefsson från Oskarshamn i Hockeyallsvenskan har hittills värvats in.
— Vi har kommit en bra bit med lagbygget och det känns bra då vi fått behålla stora delar av laget och få kontinuitet. På måndag startar vi igång försäsongsträningen och vi samarbetar åter igen med Södra Wättern crossfit. Vi har tagit stora steg fysiskt med deras kunskap och expertis säger Pelle Gustafsson.

För Erik Glimberg kommer 2018/2019 bli åttonde säsongen i a-laget. För Timmie Persson sjätte och Julius Selle Larsson den femte.

Exit mobile version