Site icon hockeystaden.se

Stjärnan skadad – säsongen över

Boden har drabbats hårt av skador under säsongen. Igår var det dags igen när stjärnan Viktor Sandberg fick en tackling bakifrån. Nu meddelas det från Bodenhåll att säsongen är över och enligt uppgifter till hockeystaden.se ska det röra sig om en hjärnskakning på Sandberg.

Under säsongen har Bodens Viktor Lindgren och Johannes Tornberg tvingats avsluta sina karriärer i förtid på grund av skador. I Lindgrens fall var det ett knä och för Tornberg var det upprepade hjärnskakningar som fick honom ta beslutet. Vidare har man drabbats hårt av skador på bland annat nyckelspelare som Henri Snäll och Jesper Ylivainio.

I gårdagens förlustmatch mot Mariestad drabbades man av ännu en svår skada när Viktor Sandberg tacklades in i sargen av en motståndare.
— Vi drabbas av ännu en skada, säsongen är avslutad för Viktor Sandberg, känns inte bra, berättar tränaren Robert Nordberg för Bodens hemsida.

HJÄRNSKAKNING PÅ SANDBERG

En läsare har hört av sig till sajten och berättat att 25-årige Viktor Sandberg drabbats av en hjärnskakning och att det är det som kommer hålla honom borta från spel resten av säsongen. Han ska ha ådragit sig hjärnskakningen i samband med situationen ni kan se i klippet nedan som är avfilmat från Mariestads webb-tv och bifogad sajten från läsaren.

https://youtu.be/iRmbXMeRocY

Sandberg har under säsongen gjort 20 poäng på 31 matcher för Boden som har ett playoff att se fram emot. Utan Sandberg på isen då alltså.

Exit mobile version