Site icon hockeystaden.se

Hockeystaden Podd tillbaka med späckat premiäravsnitt – upprepar HV71 succén?

Anton Rimstedt, Henrik Skoglund och Mathias Andersson är laddade för en ny säsong. Foto: Lisa Ljunggren

Förra säsongen startades Hockeystaden Podd upp. En podcast som uppmärksammar hockeyn i Jönköping på bredden. efter en lång sommar är den nu tillbaka med ett mustigt uppsnack inför den nya säsongen.

Hösten 2016 startade Alexander Palombo, Mathias Andersson och Henrik Skoglund upp podcasten Hockeystaden Podd i syfte att uppmärksamma HELA hockeystaden Jönköping. Alltifrån HV71:s SHL-lag till Black Wings i division fyra.
Podden blev uppskattad och nu är den tillbaka i till viss del ny skepnad.

Alexander Palombo har på grund av geografiska skäl val att tacka för sig och denna säsong kommer podden ledas av Mathias Andersson tillsammans med nykomlingen Anton Rimstedt. Henrik Skoglund kommer att hoppa in då tillfälle ges och vi siktar också på att erbjuda er lyssnare intressanta gäster, såsom förra säsongen då vi bland andra hade HV71:s supertalang Erik Brännström och HC Dalens Axel Havskog på besök i studion.

Säsongens premiäravsnitt handlar om vad vi tror om HV71:s kommande säsong i SHL. Kan de försvara guldet med tanke på den stora spelaromsättning som varit? Hur klarar damerna av tappet av Jenni Asserholt som ska bli mamma? Kan de trotsa oddsen och ta sig till en ny final? Kommer HC Dalen att gå till Allettan? Och kan HV-förvärvet vinna poängligan? Detta och mycket mer reder vi ut.
Som vanligt håller vi till i Södra Vätterbyggdens folkhögskolas radiostudio.

Säsongens första avsnitt kan med fördel avlyssnas via följande länk:
Podbean

Exit mobile version