Site icon hockeystaden.se

SKANDALEN I KRISTIANSTAD: Supporter grovt misshandlad

Läktaren på bilden har inget med händelsen att göra. Foto: Pixabay.

Det som skulle bli en hockeyfest urartade mellan den tredje och fjärde perioden när Kristianstadsanhängare tog sig upp på Nybrofansens läktare och misshandlade en supporter grovt.
— Han åkte in i sargen med huvudet och fick spark mot tinningen när han låg ner, berättar en uppgiftslämnare för Hockeystaden.

Mötet i playoff 2 mellan Kristianstad och Nybro var hett emotsedd av de som följer Hockeyettan. I torsdags vann Kristianstad första mötet i Nybro med 0-1 och idag blev det en lika jämn tillställning. 4-4 efter full tid och när publiken väntade på förlängning utspelade det sig tråkiga scener i Kristianstads ishall.
— Det var tre personer som stormade våran sektion mellan tredje och fjärde perioden. De tog första bästa person och misshandlade honom medvetslös. Sparkade och slog honom när han låg ner, berättar en uppgiftslämnare för Hockeystaden.

Personen som misshandlades ska ha varit medvetslös när han avfördes med ambulans till sjukhus.
— Han var inte vid medvetande när de bar ut honom från hallen. Sist vi hörde något hade han inte vaknat, berättar uppgiftslämnaren.
Offret ska senare ha vaknat upp på sjukhus, men det är oklart vad för skador han ådragit sig.

Kristianstad har sedan tidigare haft stora problem med en liten klick våldsbejakande supportrar och klubben har inte lyckats komma tillrätta med problematiken. Gärningsmannen i dagens händelse ska vara gripen.
Hemmalaget kunde vinna matchen i förlängningen efter att Fredrik Hetta avgjort och skåningarna är nu klara för spel i playoff 3.

Exit mobile version