Site icon hockeystaden.se

Stolpe ut

Som rubriken antyder så var det stolpe ut för mig här nu.

Ägnade ca en timme av dygnets tjugofyra till att skriva ihop ett matigt inlägg om varför jag tror HC Dalen blir bättre kommande säsong jämfört med förra. När jag trycker på sparaknappen så låser sig Word och mina tre sidor “kvalité rakt över hela linjen” är puts väck. Det har hänt förut och kommer alldeles garanterat hända igen, tur det blir ny dator till hösten. Jag får helt enkelt återkomma i ärendet.

Men en sak kan jag bjuda er på, då den redan är skriven. Det är nämligen så att det i Dalens omklädningsrum råder en omvittnat god stämning och har gjort så under flera år. Det är en av faktorerna som gör att jag tror Dalen kommer “plussa” denna säsong. Har man en god stämning från början och kombinerar ihop det med att truppen till i år har mer rutin, har fått in hungriga nyförvärv, med mera, med mera, ja, då borde det bli en bra säsong.

Det är stämningen i truppen detta ska handla om. Så här sa lagkapten, David “Tuppen” Fredriksson när jag gjorde en intervju modell större med honom till Dalens hemsida:

“Det finns inga stjärnor i laget, laget är den största stjärnan, laget går före jaget och ingen är mer värd än någon annan, så funkar det i Dalen. Jag tror att framgångarna vi har haft de två senaste åren beror på att vi varit en grupp som varit jävligt tajt, haft jättekul ihop och krigat ihop. När det blir så når man ju framgång, det måste ju vara harmoni i en grupp och vi har inte haft några divor som stuckit ut. Alla är lika mycket värda, oavsett om man är i första- eller fjärdefemman.”

Det han säger tror jag kommer bär mycket långt.

För er som vill läsa intervjun i sin helhet, hittar ni den här:

Del 1

Del 2

Del 3

Del 4

Mycket läsvärd kan jag garantera.

Tack för visat intresse.

Exit mobile version