Site icon hockeystaden.se

Nytt i Dalen

Tor Immo blir den tionde forwarden i HC Dalens lagbygge anno 2015/2016.

Saxar lite från Dalens hemsida:
“Tor kommer närmast från Olofströms IK där han senaste säsongen producerade 23 poäng ( 9 + 14 ) på 36 matcher. Tor började spela hockey i Köping som är hans moderklubb, gjorde sedan resan via IFK Arbogas till Leksands IF. Tor gjorde två säsonger med Leksands J20 lag innan sin första seniorsäsong i Olofström.

Tors största förtjänster som hockeyspelare är hans enorma spelförståelse, att alltid vara rätt i banan, att se öppningar och passningsvägar till sina medspelare. Producerar poäng med både mål och passningar. Tor använder sin mycket goda fysik på oftast rätt sätt, han är ett muskelpaket med sina 187 cm och 90 kg.”

Vidare uttalar sig 21- årige Immo bl.a om att han tycker Dalen är en proffsig förening, och att han kommer flytta till stan så fort han fått klart med arbete och bostad.

En notering är att Dalen nu värvat ettan och tvåan i degraderade Olofströms interna poängliga. Dels då Immo och också Kristoffer Pihlqvist. Två herrar som känner varandra väl och väl kan antas utgöra 2/3 av en toppkedja i nästa säsongs Dalen.

Ser bra ut detta!
***
Min ambition med bloggen är att delge er samtliga övergångar som rör HV71:s och Dalens A- och J-lag.

Idag blev det klart att Daniel Norbe kommer att försöka ta en plats i Tingsryd i Hockeyallsvenskan nästa säsong. Norbe, som nästa säsong inte längre är junior, kommer få chansen att ‘tryouta” sig in i laget.

Ska bli spännande och se om den poängskicklige Lakersprodukten lyckas med detta.

Exit mobile version